Cumpara Autobronzant Advanced Pro Formula Tan Boosting St. Moriz (30 ml) la cele mai mici preturi
Autobronzant Advanced Pro Formula Tan Boosting...

Autobronzant Advanced Pro Formula Tan Boosting St. Moriz (30 ml)

Ultimele produse in stoc
98,35 lei
Cu TVA

 

St. MORIZ Tan Boosting Facial Serum 15 ML – Obtine un bronz de invidiat pe fata si piept cu Serumul ST.MORIZ, adauga 3 picaturi in crema de fata, aplica si deja incepi sa stralucesti.

Mod de Utilizare: Aplicati crema hidratanta de fata obisnuita in palma si adaugati 3-6 picaturi de ST MORIZ TAN BOOSTING SERUM FACIAL
Se amesteca cu varful degetelor si se aplica uniform in miscari circulare pe fata si pe gat. Spalati-va imediat mainile dupa aplicare pentru a preveni patarea. Urmariti-va treptat fata luand o stralucire aurie pe tot parcursul zilei pentru un impuls de stralucire.

Recomandari: Perfect pentru a fi folosit pe tot parcursul anului, adaugati 3-6 picaturi in hidratantul zilnic si aplicati pe fata si pe gat.
Adaugati la hidratantul dvs. de noapte pentru a va permite sa se dezvolte culoarea peste noapte, lasand pielea cu o stralucire radianta in dimineata urmatoare. Utilizati zilnic pentru a permite o acumulare treptata a culorii, utilizati zilnic timp de trei zile pentru un bronz deschis si utilizati zilnic o saptamana pentru un bronz mai profund.

Avertismente/Restrictii: NU se aplica direct pe piele, se amesteca intotdeauna cu o crema hidratanta. A nu se lasa la indemana copiilor.
Utilizati numai conform instructiunilor. Doar pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu un volum mare de apa. Va recomandam sa efectuati testul de sensibilitate inainte de a folosi orice produs de bronzare. Daca apare iritatie, intrerupeti imediat utilizarea

Ingrediente: Aqua, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat, Propylene glycol, Ethoxydiglycol, Polysorbate 20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Aloe barbadensis leaf extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caramel, Sucrose, Citric acid

St. Moriz
EMM-DSZKTSBBM
1 Obiect
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.