Cumpara Autobronzant Advanced Pro Formula Fast St. Moriz (150 ml) la cele mai mici preturi
Autobronzant Advanced Pro Formula Fast St....

Autobronzant Advanced Pro Formula Fast St. Moriz (150 ml)

Produs in stoc
87,85 lei
Cu TVA

 
ST. MORIZ Fast Tanning Response Mist 150 ML autobronzant spray pentru persoanele care isi doresc un bronz auriu cu un finisaj profesionist datorita unui amestec unic de agenti de bronzare cu uscare rapida si intensitate controlabila in 3 etape (1 ora, 2 ore, 3 ore)
ST. MORIZ Fast Tanning Response Mist 150 ML este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc un bronz auriu cu un finisaj profesionist datorita unui amestec unic de agenti de bronzare cu uscare rapida.
MOD DE APLICARE: Obtine cele mai bune rezultate, urmand acesti pasi simpli: Primul pas este exfoliere cu ST. MORIZ Exfoliating Body sau cu un alt produs de exfoliere care iti este la indemana, dupa care se hidrateaza zonele uscate ale pielii (genunchi, picioare, coate si glezne) cu ST. MORIZ Oil sau cu o alta crema hidratanta si se lasa sa se usuce. Se recomanda pentru aplicare manusa ST. MORIZ, insa puteti folosi si un alt dispozitiv care sa permita o aplicare usoara fara sa va patati palmele. Pulverizati usor si uniform printr-o miscare de maturare continuu, pastrand o distanta de 15-30 cm intre pulverizator si zona pe care aplicati. Atunci cand se aplica pe fata trebuie evitat contactul cu ochii. Culoarea bronzului se activeaza in 1 (usoara) -2 (mediu) -3 (intens) ore, pana atunci trebuie evitat contactul cu apa, sa transpirati sau sa aplicati orice alt produs pe piele.
Pentru a evita dungile pe genunchi si coate, indoitile atunci cand se aplica pe aceste zone – pentru o deschidere mai mare. Dupa acest timp, faceti un dus cu apa calduta pentru a elimina surplusul de culoare de ghidare. Evitati utilizarea oricaror sapunuri, geluri de dus sau sampon cand clatiti. Sunteti gata sa straluciti!
RECOMANDARI: Pentru a evita patarea, nu lasati produsul sa intre in contact cu covorul, mobilierul, pereti sau tesaturi. Orice scurgere trebuie curatata imediat. Poate pata parul deschis la culoare, lana sau tesaturi, asa ca incercati sa evitati contactul cu acestea. Asigurati-va ca solutia bronzanta s-a uscat inainte de va imbraca sau a merge in pat, indepartati culoarea in exces cu un prosop de culoare inchisa. Dupa aplicarea, pana dupa dus, purtati haine largi de culoare inchisa, pentru a evita patarea celor de culoare deschisa. Stergeti duza si sticla inainte de al depozita departe intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui. In vreme mai calduroasa, este recomandabil sa stocati produsul in frigider.
ATENTIE: Numai pentru uz extern. Nu folositi produsul pe pielea iritata. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii clatiti cu volume mari de apa. Va recomandam sa testati produsul inainte de a-l utiliza, pe o suprafata mica de piele. In caz de iritare, se intrerupe utilizarea imediat. A nu se lasa la indemana copiilor. Folositi numai conform instructiunilor. Acest produs nu contine o protectie solara si nu protejeaza impotriva arsurilor solare. Expunerea repetata a pielii neprotejate in timpul bronzarii poate creste riscul de imbatranire a pielii, poate cauza cancer de piele sau alte efecte nocive pentru piele, chiar daca soarele nu este foarte puternic.
INGREDIENTE: Water (Aqua) Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Fragrance (Parfum) Ethylhexylglycerin, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Courmarin, Limonene, Citronellol, FD&C Red 40 (CI 16035) FD&C Yellow 5 (CI 19140) FD&C Blue 1 (CI 42090).
AVERTISMENT: Recipient sub presiune poate exploda daca este incalzit. a se proteja de lumina soarelui. Nu se expune la temperaturi mai mari de 50 ° C, a nu se face gauri sau arde, nici dupa utilizare. Pastrati departe de caldura, suprafetele fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Nu fumati. Nu pulverizati pe o flacara deschisa sau alte surse de aprindere. Nu lasati la indemana copiilor. Folositi numai conform instructiunilor. Abuzul intentionat, inhalarea continutului poate fi daunatoare sau fatala.
St. Moriz
EMM-DDHGZKBBM
5 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.