Cumpara Gel de dus Eucerin, pH5 Oleogel De Ducha, pentru piele sensibila, 200ml la cele mai mici preturi
Gel de dus Eucerin, pH5 Oleogel De Ducha,...

Gel de dus Eucerin, pH5 Oleogel De Ducha, pentru piele sensibila, 200ml

Ultimele produse in stoc
90,25 lei
Cu TVA

 
Gel de dus Eucerin, pH5 Oleogel De Ducha, pentru piele sensibila, 200ml
 

Gelul de dus Eucerin pH5 este o parte esentiala a rutinei zilnice de igiena. Curata pielea usor, dar temeinic si ii confera hidratarea necesara.

- Hraneste si trateaza pielea;
- Amelioreaza tensionarea a pielii si o protejeaza impotriva iritarii;
- Catifeleaza si imbunatateste elasticitatea pielii

Mod de utilizare: Se aplica in timpul dusului sau al baii. Se aplica pe intregul corp si se clateste cu apa calda.

 

Eucerin - inovatie si abordare medicala a ingrijirii pielii.

Eucerin este un brand german de produse dermo-cosmetice. Se numara printre cele cu cea mai lunga traditie si este unul dintre cele mai recomandate de profesionistii in domeniul dermatologiei. Face parte din portofoliul societatii multinationale Beiersdorf, care detine, printre altele, marci cum ar fi Nivea sau Labello.

Istoria brandului Eucerin a inceput in 1900, cand chimistul si inventatorul german Isaac Lifschütz a facut o descoperire notabila in domeniul farmaceutic. El a dezvoltat revolutionarul emulgator Eucerit, care a fost folosit pentru prima data ca baza pentru unguente, deoarece permite combinarea substantei active, a grasimii si a apei.

Beiersdorf a fost fondata in anul 1882 de catre Paul C. Beiersdorf. Cativa ani mai tarziu, acesta a vandut-o farmacistului Oscar Troplowitz care, in colaborare cu renumitul dermatolog Paul Gerson Unno, a demarat productia de cosmetice bazate pe cele mai recente cercetari dermatologice ale vremii. Acest principiu este respectat si astazi de brandul Eucerin, la care fiecare produs nu numai ca are la baza o ampla cercetare stiintifica, ci este, de asemenea, testat in ceea ce priveste toleranta si eficacitatea.

Produsele cosmetice Eucerin pentru ingrijirea tenului si a corpului ajuta la mentinerea si la restabilirea functionarii corecte a epidermei si, astfel, va asigura o piele sanatoasa si frumoasa. Produsele pentru ingrijirea parului si a scalpului sunt special concepute pentru a atenua microinflamatiile, care cauzeaza cele mai multe probleme ale scalpului si ale parului. In plus, in portofoliul brandului Eucerin gasiti, de asemenea, produse pentru protectie solara cu un compus extrem de eficient de filtre UVA/UVB, ca si produse de ingrijire dupa plaja.

Brandul Eucerin este lider mondial in ingrijirea pielii, datorita produselor de calitate medicala profesionista, cu o inalta eficienta si care vizeaza o gama larga de cerinte ale pielii. Eucerin - peste 100 de ani de ingrijire medicala inovatoare a pielii.
Eucerin
EMM-DXQ91LBBM
1 Obiect
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.