Cumpara Unguent Pedimol 110 Frohnes, impotriva durerilor musculare si articulare, 110ml la cele mai mici preturi
Unguent Pedimol 110 Frohnes,  impotriva...

Unguent Pedimol 110 Frohnes, impotriva durerilor musculare si articulare, 110ml

Produs in stoc
38,00 lei
Cu TVA

 

Frohnes Original Pedimol 110, cunoscut de peste 70 de ani, unguent pe baza de plante bine incercat, efect benefic racoritor, pentru masaj pe mana - picior - brat - picior si corp, revigorant dupa efort fizic si psihic, poate fi folosit si ca ingrijire de protectie a mainilor, cu ingredientele de menta - eucalipt - ac de molid - lavanda - bergamota - citronella

Uleiurile esentiale din plante medicinale binecunoscute si dovedite care alcatuiesc Pedimol sunt combinate intr-un unguent placut de ingrijire a pielii care produce un parfum proaspat de plante la fiecare masaj. Un masaj cu Pedimol te face sa te simti mai proaspat, mai vital si mai lejer, ceea ce iti creste starea generala de bine.

Domenii de aplicare

Balsamul Pedimol pe baza de plante este un unguent dovedit, linistitor pentru intregul corp de 70 de ani. O baie de picioare cu balsam revigorant pe baza de plante si un masaj ulterior asigura bunastarea dupa drumetii sau activitati in picioare. In zilele caniculare sau dupa efort fizic si psihic, o picatura de balsam Pedimol pe baza de plante pe tample, frunte si gat poate oferi improspatare. Dizolvat in apa fierbinte, balsamul pe baza de plante Pedimol imbunatateste climatul camerei si elibereaza caile respiratorii. Balsamul pe baza de plante Pedimol este, de asemenea, ideal ca ingrijire pentru protectia mainilor in industrie, comert, medicina, gastronomie, agricultura si gospodarii. Unguentul este folosit si in masajul terapeutic.

Recomandare de aplicare

Efectul complet al Pedimol poate fi obtinut daca unguentul este frecat pe pielea usor umeda cu miscari usoare de masaj. Exista un efect de racire, de calmare a durerii. Daca vrei sa te rasfeti cu un masaj mai lung, lubrifierea Pedimolului poate fi intinsa cu cateva picaturi de apa. Unguentul este doar pentru uz extern si nu trebuie aplicat sub bandaje. Balsamul Pedimol din plante nu trebuie sa intre in ochi sau pe mucoase. Unguentul nu este potrivit pentru copiii cu varsta sub trei ani.

OEM
MH-4260316050618
15 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.