Cumpara Inele pentru slabit, Magnet Medic, 2 bucati la cele mai mici preturi
Inele pentru slabit, Magnet Medic, 2 bucati

Inele pentru slabit, Magnet Medic, 2 bucati

Produs in stoc
47,50 lei
Cu TVA

 

Magnetii nu au fost realizati prin nici un procedeu chimic sau adaugare de plante naturale, ci pur si simplu au fost creati pentru a presa anumite puncte fixe de la nivelul picioarelor, care pot stimula crearea unui camp magnetic de 1100 gauss, ce te va ajuta sa dai jos kilogramele in plus, fara efort.

Mod De Utilizare Inele Silicon cu Magneti :

Se ajusteaza la baza degetelor mari de la picioare, cu magnetii in jos, insa din pacate, producatorul nu specifica durata de timp zilnica pe care trebuie sa o aloci magnetilor pentru a-si face efectul.

Magnetii au un diametru de 3 cm, latimea de 1,3 cm si 2 inele ce fiecare contin cate un neomagnet. Astfel, acestia nu vor fi incomozi in pantofii sau incaltarile tale.

Teoretic, te poti bucura in continuare de mancarurile preferate atata timp cat porti acesti magneti, insa as sugera ca pentru a obtine rezultate optime, ar fi bine sa renunti la stilul de viata nesanatos.

Cine le ppoate folosi ?

Pot fi folositi de catre femei si barbati in egala masura, persoane supraponderale, obeze sau care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Acesti magneti se pot adapta tuturor tipurilor de degete, de la cele mai subtiri si pana la cele mai groase, intrucat se pot ajusta cu usurinta.

Ce Beneficii Iti Ofera ?

Ofera extrem de multe beneficii, printre care urmatoarele:

Accelereaza procesul de pierdere al kilogramelor in plus
Nu prezinta efecte secundare si nici dureri in timpul utilizarii acestora
Nu trebuie sa tii neaparat un regim alimentar strict pentru a slabi, numai in cazul in care iti doresti sa vezi rezultate mai rapide
Nu trebuie sa iei alte medicamente care sa grabeasca procesul de slabire
Inelele nu prezinta efectul de yoyo (reingrasarea dupa incetarea tratamentului)
Inelele sunt realizate din silicon hipoalergic, ceea ce inseamna ca nu provoaca alergii persoanelor cu pielea mai sensibila
Stimuleaza circulatia sangelui in organism, ceea ce se traduce prin dezumflarea picioarelor si diminuarea ridurilor
Ajuta la regenerarea pielii
Inelele sunt transparente, ceea ce le face discrete atunci cand sunt purtate cu incaltari elegante
Nu trebuie sa faci exercitii si miscare zilnica, numai daca iti doresti un plus de eficienta si rapiditate pentru procesul de slabire
Este un tratament brevetat si a fost deja adoptat de peste 854.000 de japonezi. Inainte de a folosi acesti magneti este bine sa cereti sfatul unui medic specialist cu privire la siguranta folosirii acestora. Probabil cauzele ingrasarii sunt unele medicale iar atunci aveti nevoie de alte tratamente decat magneti de slabit sau orice alte suplimente pe care le gasiti la farmacii sau internet.

Magnet
EMM-DNBRL2MBM
7 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.