Cumpara Uscator de par Cecotec IoniCare 6000 Rockstar Soft la cele mai mici preturi
Uscator de par Cecotec IoniCare 6000 Rockstar Soft

Uscator de par Cecotec IoniCare 6000 Rockstar Soft

Produs in stoc
609,27 lei
Cu TVA

 

Uscator de par cu motor digital si ioni reali, Extreme Protect si functie de auto-curatare.
COMPOZITIE:
Produs
Cap de concentrator
Accesoriu concentrator profesional
Atasament rotund
Difuzor
Manual de instructiuni
CARACTERISITCI:
Noul motor digital optimizat cu un consum redus permite un flux de aer constant si puternic de 1200 W, ceea ce il transforma intr-un uscator de par ECO, dar si puternic.
Generatorul de ioni negativi sporeste stralucirea naturala a parului, il lasa stralucitor, reduce electricitatea statica si reduce parul.
Functia Extreme Protect. Aceasta functie previne deteriorarea formei parului din cauza temperaturii excesive si fixeaza coafurile aplicand automat temperatura oscilanta.
Functie de auto-curatare. Functie Easy Clean care curata automat filtrul, ingrijind dispozitivul si mentinandu-l la fel de eficient ca in prima zi. Aceasta functie inverseaza directia fluxului de aer pentru a curata filtrul eficient.
Functia de memorie. Aceasta functie salveaza setarea anterioara a vitezei si temperaturii.
Include 2 atasamente magnetice profesionale care ajuta la definirea si indreptarea parului. Aerul este concentrat si modeleaza parul, rezultand coafuri simple, dar profesionale.
Datorita motorului digital si designului sau, uscatorul de par este mult mai usor si silentios. Frictiunea este redusa, zgomotul este scazut si greutatea este usurata pe masura ce parul este indepartat. Designul sau compact il face, de asemenea, mult mai usor si la indemana in timpul utilizarii.
Functia Cool shot fixeaza coafurile mai mult timp si are un aspect mai profesionist.
Motorul digital este mult mai puternic si mai eficient, este capabil sa genereze fluxuri de aer mai mari si sa profite la maximum de puterea sa, reducand timpul necesar uscarii parului.
Cele 5 setari de temperatura si viteza adapteaza debitul si temperatura aerului, permitand un control total in timp ce usuca toate tipurile de par.
Control inteligent al caldurii. Datorita termostatului de ultima generatie care masoara temperatura aerului si trimite informatiile catre un microprocesor pentru a controla inteligent temperatura si pentru a preveni deteriorarea parului cauzata de caldura extrema fara control.
Lungime: 7.6 cm
Latime: 3.9 cm
Inaltime: 21 cm
Greutate: 0.38 kg
Tensiune si frecventa: 220-240 V, 50/60 Hz
Putere: 1200 W

CECOTEC
EMM-DQ3VZSMBM
300 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.