Cumpara UScator de par Cecotec IoniCare 5250 EasyCollect la cele mai mici preturi
UScator de par Cecotec IoniCare 5250 EasyCollect

UScator de par Cecotec IoniCare 5250 EasyCollect

Ultimele produse in stoc
210,81 lei
Cu TVA

 

Uscator de par DC, 2100 W, cu functie de infasurare a cablului si ion real.
COMPOZITIE:
Produs
Difuzor
Concentrator
Manual de instructiuni
CARACTERISITCI:
Motor profesional puternic de noua generatie cu 2100 W pentru uscare rapida si uniforma a parului.
Datorita functiei de stocare a cablului, stocarea uscatorului va fi mai usoara si mai convenabila, deoarece colecteaza si stocheaza cablul in interiorul uscatorului printr-o simpla apasare de buton.
Ion real. Datorita ionului real, face parul tau sa para mai stralucitor, mai hidratat si, de asemenea, imbunatateste proprietatile naturale antifriz ale parului. Aratati aspectul coafurii.
Cu un flux de aer ridicat pentru a usca rapid parul, nu afecteaza culoarea si stralucirea parului si nu se formeaza fara a le usca.
Stil Pro. Ingrijeste parul in timp ce se usuca, imbunatatind etansarea cuticulelor pentru un finisaj ultra-stralucitor, rapid.
Bucurati-va de coafuri profesionale si de lunga durata, de parca ar fi fost facute de coafori adevarati; drept si matasos.
Difuzorul inclus este perfect pentru volumul maxi natural la radacini si definirea usoara a buclelor cu un finisaj profesional.
Tehnologia HairCare. Datorita sistemului sau, reuseste sa mentina o temperatura constanta pe tot parcursul procesului de uscare, astfel incat parul sa fie protejat si sa ramana mai stralucitor si mai flexibil.
Functie cool-shot. Butonul de aer rece, folosit dupa coafare, ofera un flux real de aer rece care confera un plus de atentie stilului pentru a-l rezista mai mult.
Control total. Reglati-l la cerintele parului dvs. datorita setarilor sale de temperatura si viteza. Are 2 setari de viteza (Turbo / Medium) si 3 setari de temperatura (Hot / Medium / Cool).
Filtrul este foarte convenabil si usor de curatat datorita grilei spate detasabile. De asemenea, prelungeste durata de viata a uscatorului si ii permite sa functioneze la niveluri optime.
Include un inel rezistent pentru a atarna uscatorul sau pentru a-l pastra in timp ce nu este folosit.
Tensiune si frecventa: 220-240 V~, 50/60 Hz
Putere: 1750-2100 W

CECOTEC
EMM-D3BV6VMBM
2 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.